Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessions de debat dels horts urbans a Sant Martí

11 d'octubre de 2022 de 16:00 a 18:00

El Consell d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica lidera un procés participatiu basat en sessions de debat amb l’objectiu d’establir els fonaments dels horts urbans del futur

Amb l’objectiu de definir de forma col·laborativa una mesura de govern que potenciï els horts urbans i n’asseguri la pervivència als barris de Sant Martí, el Consell d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica organitza dues sessions de debat obertes amb l’objectiu d’establir els fonaments dels horts urbans del futur. La segona trobada tindrà lloc a l’Hort del Clot.

Per assistir-hi, és recomanable la inscripció a través del següent formulari:
Sessions de debat dels horts urbans – FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.
Les persones interessades podran triar les sessions a què volen assistir, i si volen fer-ho de manera presencial o per videoconferència.

ELS OBJECTIUS DE LES SESSIONS DE DEBAT

  • Revisar i complementar el diagnòstic previ per actualitzar la informació sobre la situació dels horts urbans després de la pandèmia.
  • Detectar les principals limitacions de l’actual model i generar propostes que ajudin a construir-ne un de nou que afavoreixi la transició ecològica.
  • Afavorir horts urbans com a espais d’inspiració i transformació dels hàbits de consum, donant suport a la producció ecològica i de proximitat.

La finalitat última és arribar a propostes que permetin la creació d’una Mesura de govern per al foment dels horts urbans als barris de Sant Martí durant el període 2023-2030.

Mostra els detalls

Data:
11 d'octubre de 2022
Hora:
16:00 a 18:00

Organitzador

Consell d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica

Recinte

Hort del Clot
Carrer Bilbao, 243
Barcelona, 08018 España
+ Mapa de Google