Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació i llançament del projecte “Almacén de Residuos” de Lara Campos

11 de novembre de 2022 de 18:00 a 20:00

Gratuït

Projecte col·laboratiu i multidisciplinar que cerca generar espais de reflexió, diàleg i pràctica col·lectiva al voltant de la gestió i transformació de residus al districte de Sant Martí.

En els mesos vinents s’implementarà la primera etapa del Magatzem de Residus, que cerca impulsar l’articulació territorial i generar una xarxa col·laborativa de transformació de residus alimentaris. Per mitjà de diverses activitats participatives i formatives, es convida entitats, agents, col·lectius locals i veïns del barri a formar part d’una comunitat activa compromesa amb els principals desafiaments mediambientals i socials.

El projecte busca conscienciar sobre models de consum i producció conscients, cures, inclusius i responsables amb el medi ambient, alhora que genera instàncies de diagnòstic i cocreació de solucions des de la perspectiva del territori. Així mateix, es busca l’apoderament ciutadà, transferint tècniques de producció per a l’exploració i la transformació dels residus alimentaris en recursos.

Presentació del projecte i desenvolupament de dinàmiques participatives (Mapeig Col·lectiu per identificar actors clau i els seus residus/recursos, i Diagnòstic Participatiu per identificar problemàtiques, reptes i cocrear solucions.

Activitat adreçada a col·laboradors, entitats, restaurants i col·lectius locals i veïnats del barri.

Cal inscripció prèvia:

ENLLAÇ D’INSCRIPCIÓ: https://lichenis.typeform.com/ALMACENRESIDUOS

Contacte: hola@lichenis.com

Un projecte impulsat per:

     

 

Amb el suport de:

Mostra els detalls

Data:
11 de novembre de 2022
Hora:
18:00 a 20:00
Cost:
Gratuït

Organitzador

Lara Campos
Visualitza el lloc web de Organitzador

Recinte

Akasha Hub
Carrer Verneda 19
Barcelona, Barcelona 08026
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte