L’Hort del Clot és un projecte d’acció comunitària i com a tal podem formar-hi part segons les nostres necessitats i voluntat d’implicació.

Actualment estem treballant en una proposta de gestió de l’espai on s’articulen les següents formes de participació: 

Som aquelles emprenedores que tenim un projecte de transició ecològica, social o cultural i volem disposar d’un espai físic per a desenvolupar la nostra activitat i compartir-la amb el barri.

Les residents forment part dels cercles de gestió de l’espai i ofereixen una programació d’activitats obertes al públic.

Fes-te resident!

Som totes aquelles veïnes i ciutadanes que volem formar part activament de l’Hort del Clot.

Les cooperants formen part de l’assemblea general i participen activament en les tasques i activitats a l’hort. En aquest moment previ a l’obertura, les cooperants poden oferir ajuda amb la gestió del projecte.

Fes-te cooperant!

Som totes aquelles que liderem projectes nòmades o arrelades a un altre espai. A través d’activitats educatives o culturals puntuals creem sinergies amb l’Hort del Clot.

Vine a organitzar una activitat!

Som totes aquelles que estem interessades a recolzar i donar suport al projecte però sense participar-hi activament. 

Sent amiga gaudiràs de tres entrades exclusives a l’any i podràs formar part de la taula anual de sòcies. 

Fes-te amiga!

Som totes aquelles que estimem aquest projecte i que aportem coneixiemnt, consell i suport. El nostre origen pot ser de diferents sectors, ens uneix el bé comú.

Consulta aquí qui son

Som totes aquelles que arribem a l’Hort del Clot per a participar en alguna de les seves activitats o simplement a passejar i gaudir de l’espai

Visita l’Hort!