Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornades de treball a l’hort amb Urban Brots

8 de març de 2023 a 31 de desembre de 2023

Us animem a participar a l’hort d’Urban Brots!
I què és i qui som?
Urban Brots és una iniciativa d’hort agroecològic comunitari que aglutina diverses associacions i col·lectius de persones procedents principalment de l’Àfrica Subsahariana que es troba a l’Hort del Clot. 
Per nosaltres l’hort s’estableix com a eix vertebrador per al foment d’un nou model d’alimentació i vida més sostenibles on es pugui garantir la sobirania alimentària, per a produir i accedir a aliments utilitzant pràctiques que siguin respectuoses amb el medi ambient i amb les persones. Un espai on incidir en un consum responsable, conscient de la necessitat de fomentar un comerç just, de proximitat, crític amb els mètodes actuals de producció agrícola i solidari entre els i les participants. Un espai on fomentar l’intercanvi cultural apropant les persones migrades als veïns i veïnes per fomentar l’intercanvi de sabers i promoure la cohesió social.
Per al bon funcionament i cura de l’espai hem establert unes jornades de treball on les activitats varien segons la temporada i necessitats que tinguin en aquell moment les plantes, ja sigui cultivar, regar, podar, recolectar, compostar… Sempre acompanyats/des de persones expertes que guien l’activitat. A més mensualment portem a terme formacions relacionades amb l’agorecologia i esdeveniments interculturals.
Si et ve degust formar part d’aquest espai obrim portes:
Dimarts a les 16h
Dimecres a les 11h
Diumenge a les 11h

Mostra els detalls

Inici:
8 de març de 2023
Finalització:
31 de desembre de 2023

Organitzador

Urban Brots
Visualitza el lloc web de Organitzador